Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

· El Consorci de l'Estany crea un Consell consultiu format per una desena d'entitats (28/05/05)

14-07-2010:CAM - Diari de Girona / Anna Estañol / ACN - El Consorci de l'Estany va constituir ahir un consell consultiu. Aquesta organització, que estarà format per una desena d'entitats de la comarca pertanyents als àmbits ambiental, social i econòmic, tindrà com a funció dur a terme l´assessorament i la consulta al consorci.

La comissió plenària del Consorci de l'Estany es va reunir ahir i, entre els punts inclosos a l'ordre del dia, estava previst constituir un consell consultiu. Aquesta possibilitat està prevista en els estatuts de la institució comarcal. Aquest consell consultiu estarà format per una desena d'entitats del Pla de l´Estany, representants dels àmbits ambiental, social i econòmic.
El director del Consorci de l'Estany, Salvador Ros, va destacar que, entre les entitats que en formaran part, hi ha el Club Natació Banyoles, l'Escola de Natura, Limnos, l'Associació de Comerciants de Banyoles i Comarca, l'Associació de Comerciants del Barri Vell o els Centres Excursionistes de Banyoles i Porqueres.
Salvador Ros també va destacar que les entitats participants «poden ser entitats que tinguin com a finalitat activitats o actuacions paral·leles o concordants amb el propi consorci o persones de reconeguda vàlua».
A més, els estatuts del Consorci de l´Estany preveuen que altres entitats puguin entrar a formar part del consell, cosa que poden aconseguir presentant una sol·licitud prèvia.



Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life