Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

- Dia de les zones humides (02/02/06)

09-06-2023:CAM -

Consorci de l'Estany/Diari de Girona. Banyoles explica les obres del projecte Life el dia de les zones Humides.

El Consorci de l’Estany i l’Associació ecologista Limnos han organitzat una xerrada i una sortida per commemorar el Dia Mundial de les Zones Humides, que se celebra avui. La sala d’actes de l’Ajuntament de Banyoles acollirà aquest vespre mateix una xerrada sobre la creació de les noves llacunes a l’estany de Banyoles, que és una iniciativa que s’està executant des del mes de desembre. Sota el títol El projecte Life: una eina per la millora dels ambients aquàtics de l’entorn de l’Estany, el director tècnic d’aquest programa a la ciutat, Miquel Campos, explicarà les actuacions que s’estan fent.
Per a diumenge, s’ha programat una sortida matinal a una altra àrea de les comarques gironines on també s’ha aplicat un projecte Life. Es tracta de les zones humides als sistemes costaners del Baix Ter, on s’han restaurat i ordenat llacunes.



Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life