Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

- El consorci de l'Estany i l'escola de natura presenten "En blauet i el retorn dels aiguamolls" (19/4/2006)

09-06-2023:CAM -

Consorci de l'Estany / Ràdio Banyoles. Editen "En Blauet i el retorn del aiguamolls", El tercer llibre de la col.lecció.

El Consorci de l’Estany juntament amb l’Escola de Natura presenten avui el tercer llibre de la Col·lecció en Blauet de l’Estany, on també han col·laborat la Diputació de Girona i la CAM. Aquest nou volum es titula “En Blauet i el retorn dels aiguamolls” i pretén divulgar els valors naturals de la conca lacustre, centrant-se en la recuperació de les zones humides a l’entorn de l’estany, fent atenció a les causes de la seva desaparició i a la riquesa ecològica de la recuperació.

L’escriptor és Pep Gratacós i el dibuixant Albert Carrillo. La coordinadora de l’Escola de Natura, Neus Vila, ha explicat que l’objectiu de l’edició d'En Blauet i el retorn dels aiguamolls” és el d’acostar al públic infantil les millores que s’han realitzat a l’estany gràcies al projecte Life.

La novetat d’aquest any ha estat la creació d’una cançó dedicada al Blauet que ha estat composta per Tomàs González. Vila creu que amb aquesta nova iniciativa es farà més popular el personatge d’en Blauet.

El Consorci de l’Estany, l’Escola de Natura i la CAM han editat una tirada de 2.000 exemplars que es repartiran als escolars dels centres educatius de Banyoles i de Porqueres. Aquest diumenge, l’Escola de Natura i el Consorci de l’Estany tindran una parada on vendran exemplars del llibre d’en Blauet i, a més, de cinc a set de la tarda, hi hauran els dos autors del llibre que signaran exemplars.



Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life