Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

- S'organitza el tercer dia de l'Estany centrat en les llacunes que ja s'han recuperat. (18/5/2006)

09-06-2023:CAM -

Consorci de l'Estany / Ràdio Banyoles. S'organitza el tercer dia de l'Estany centrat en les llacunes que ja s'han recuperat.

Visites guiades, espectacles infantils i un picnic jazz centraran el 3r Dia de l’Estany que se celebrarà aquest diumenge al Parc de la Draga. La festa s’inaugurarà dissabte amb tallers pels nens i diumenge amb la presentació del Cap Gros Cames-llargues i una nova cançó d’en Blauet. L’objectiu és fomentar i gaudir de la contemplació de la fauna i la flora de l’estany.

Dissabte a les 4 de la tarda, la festa començarà amb tallers i jocs infantils al Centre Cívic de Porqueres i també teatre infantil amb la representació d’El bosc dels dos follets ”. Ja diumenge, a les 10 del matí hi haurà visita guiada per conèixer la nova llacuna d’Amaradors-Lió, construïda dins el projecte LIFE. La festa de l’Estany tindrà el seu punt àlgid al migdia amb la presentació dels actes a càrrec dels cap grossos d’en Blauet i en Cames-llargues, una novetat aquest any. El 3r Dia de l’Estany servirà per presentar una cançó d’en Blauet. El vicepresident del Consorci de l’Estany, Xavi Vila, considera que l ’èxit d’aquest ocell entre els nens ha portat al Consorci a potenciar-lo. Tallers ambientals, jocs infantils i animació organitzats per l’Escola de Natura donaran pas al picnic jazz a partir de la 1 del migdia.
L’objectiu, segons Vila, es sensibilitzar i fomentar valors ambientals cap al nostre entorn.
El 3r Dia de l’Estany compta també amb activitats paral·leles com una exposició que es podrà veure fins el 10 de juny a la Biblioteca amb els dibuixos originals del llibre “En blauet i el retorn de l’Estany” editat pel Consorci de l’Estany. El proper 25 de maig taller sobre el llibre d’aquest peculiar personatge amb els seus autors, dins l’hora del conte.



Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life